måndag 19 december 2011

Julledigt

Nu har jag min julledighet, börjar jobba igen på fredag, sen 7 dagars jobb på det!
Men jobbar 6-14 fre-sön, så jag ska nog hinna fira lite jul ändå. Dessutom står det still i produktionen på jobbet, så julfrukost med bästa a-laget ska jag också hinna med! Mys ♥

Och tro det eller ej, men det känns bättre. För tillfället i alla fall. Jag tar tag i livet efter jul och nyår, nu innan får jag inget jobb hur som.

Och jag har diskat, och vi håller på att röja/städa! Ja, jag mår inte bra av att bo i kaos. Men nån storstädning blir det inte, bara det vanliga. Så lite tar jag tag i!
Julfint ska jag försöka fixa imorgon! Men är lite fundersam på om jag ändå inte skulle haft mig en riktigt gran... Fast nu har snön kommit, så jag får väl nöja mig med plastgranen i år igen.. Har tidigare år känts ok med en plastgran när jag bott i lågenhet osv. Men nu vill jag faktiskt ha en riktig! Så det blir en riktig nästa år i alla fall :)

Njuter nu av ett glas rött, och har precis ätit nötstek som jag tillagade i lergryta, för att vara första gången är jag riktigt nöjd över resultatet, blev super gott! Enkelt var det dessutom. Det sköter ju sig själv :)

Har fotat lite som jag skulle visa, så ni kan vänta er fler inlägg denna vecka! 

 Kram från mig ♥

1 kommentar:

Miruschka sa...

Härligt att läsa att det känns bättre för dig!

Jag storstädar inte heller, utan det blir samma gamla vanliga med dammtrasa, dammsugare och golvmopp:)

Kul att se bilder snart här på din blogg!
Kram♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...