måndag 5 december 2011

Ny vecka igen!

Nyklippt och med lite ny hårfärg!

Jag lär då säga att tiden bara rusar iväg! Snart är det ett nytt år, med massor av nya möjligheter för oss alla. Nån som har hittat paus-knappen tro?? 

 Helgen började med jobb på fredag eftermiddag, sen har jag faktiskt vart ledig! 
Sambons företag firade 25 år och bjöd på "hemlig resa" för alla anställda med respektive. Så vi satte oss på bussen på lördag förmiddag och åkte sedan till Tällberg. Lunch och 5-kamp på stranden i blåst, regn och snö ;) Sen chekade vi in på Klockargården! Sambon och några till karlar försvann in i bastun rätt snabb, jag själv passade på att kika lite på julmarknaden och sedan slumrade jag till i sängen innan kvällsbestyren började! Så skönt att bara vara lite. 
 Sen blev det julbord på kvällen, ett gott sådant! Och till det bjöds det på Julrocks show! Riktigt bra underhållning med sång och även lite komik. 
 Sambon hade fått i sig nån för mycket öl i bastun, så han var sliten redan på kvällen, så vi gav upp och la oss ganska direkt efter showen. 

 Igår var jag också ledig eftersom jag inte visste när vi skulle komma hem, men vi var hemma redan vid lunch så vi fick en hel eftermiddag på oss att skrota runt här hemma, skönt! 

Idag har jag bara vart hemma. Haft besök av sotaren och pysslat på dan, sen på eftermiddagen blev det ett besök hos frisören för lite klippning och ny färg i håret! 
Har haft väldigt mörktbrunt hår ett bra tag nu, så var skönt att få i lite ljusa slingor i det!

 Ska få i mig lite mat nu som sambon snällt lagar, sen blir det en stunds vila på soffan innan jag ska iväg och jobba natt. 

 Hoppas ni alla haft en bra helg och en bra start på den nya veckan :) 

 Kram ifrån mig ♥

3 kommentarer:

Therese sa...

Låter som det blev en kanon helg trots dåligt väder och en sliten karl :) Jätte fin blev du i håret också. Hoppas vi ses snart. Kramen.

Miruschka sa...

Det är ju så fint i Tällberg, där har jag varit många gånger! Jag har en gammal kompis som bor i Hjortnäs, så jag är ganska hemma i de trakterna.

Vad snygg du är i håret, de där slingorna är ju perfekta!!

Hoppas det går bra att jobba i natt/kram♥

Jejje sa...

vilken mysig helg ni haft:)snygg frisyr/kramar jejje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...