tisdag 17 maj 2011

Lite låg..


 Jag antar att det är vädret som gör de, men just nu har jag ingen ork eller lust med något. Vill ha sol och energi till en massa nu. Imorgon förmiddag ska jag ta mig ut på en cykel tur i alla fall, behövligt! Så verkar sambon bara börja om på sin förkylning, hoppas verkligen att jag slipper det, för jag har inte tid att vara sjuk nu. 

 Underbaraste vännen har vart här ikväll, ätit med oss, gosat kaniner och så fick vi oss en lite prommis för att kika hus och prata av oss lite. Satt på bryggan vid en lite tjärn här i närheten och njöt av lugnet och solen som trots tunga regnmoln ville visa sig då! :) Kvalitetstid! 

 Nu kikar vi på pirat film igen, 2an idag.. Jag somnade igår kväll rätt snabbt, så jag är inte allt för inne i filmen idag heller ;) 

Jaja, i helgen blir det fullt upp. Hoppas verkligen att vi kan få nått besked och att vi kanske kan börja planera för en flytt nån gång. Men jag ska inte hoppas på allt för mycket, men jag vill så otroligt mycket just nu. Sitter fast i livet nu utan att kunna ta mig vidare. På nått sätt.. 


 Nej nu ska jag vara social en stund till! 

 Allt bra med er där ute? 

3 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Håller med dej...vill också ha sol och värme nu!!
Underbart med goda vänner!
Ha en fortsatt skön kväll!
Kram Annika

Himlavit sa...

Hejsan, spännande med större hus. Ska hålla tummarna =) En liten tumme för vädret också, vill ha sol och värme inte regn o rusk =)

Trevlig kväll
Tessan

Therese♥ sa...

Kraaaam på dej!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...