onsdag 4 maj 2011

Hemlighetsfulla jag avslöjar!

 Ja det här med hemligheter är bra kul ;) Fast nu är de väl ingen jätte hemlis egentligen.

 Jo alltså, vi väntar ju, som den här bloggen handlar om, ett eget hus! Och den väntan känns väldigt lång.. Hur som så väntar vi på ETT hus just nu ;) En släktgård tillhörande min sambos släkt. Vi håller tummar och tår för att det blir flytt i sommar, hur underbart vore inte det? Få förverkliga våra drömmar och äntligen få ett gemensamt boende på riktigt, nu känner jag mig inte riktigt hemma i hans lilla hus vi hyr av hans föräldrar. Men jag försöker härda ut.

 Dock drabbades gården av en brand vid årsskiftet, så hela den biten med försäkring osv ska lösa sig. Sen är ju så klart gården inte obebod, så en lägenhet ska finnas också innan allt kan bli klart. Men inom en snar framtid så kanske det blir genomförbart med en flytt! :)

 Gården i sig är ett livsprojekt, gamla gårdar är väl alltid det?? Är 2 boningshus som kräver renovering, ett som är bebott nu, men måste fixas till. Sen är det ett hus som måste genomgå en TOTAL renovering, så det blir framtidsprojektet det ;) Ingen som bott i huset sen 60-talet, inget vattnen, knapt nå el. Ja ni fattar. Men det är ett drömmhus verkligen!

 Det är nog vad jag kommer att avslöja just nu ;) Återkommer väl när nått mer blir klart. Värdering av huset och lånelöfte är i alla fall fixat! :)

3 kommentarer:

Therese♥ sa...

Underbart!!! :)
Känns som vi nyss va där också! Hade drömmar om framtiden. Och nu lever vi i den! Kramar!

Änglarna finns sa...

Håller tummarna! Så skönt att få ngt eget! Där kan man göra som man vill, och när man renoverar...får man det ju som man vill ha det!
Önskar dej en fortsatt härlig onsdag!
Kram Annika

emmi sa...

Jag håller alla tummar o tår jag med!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...