söndag 12 juni 2011

Tjejvättern avklarad!


Äntligen är tjevätterns 10 mil avklarade! Jag kom i mål efter 5 timmar och 6 minuter, mycket imponerad av den tiden lär jag säga! Spurtade ifrån mamma på slutet så hon kom en minut senare än min. 
Var lite nervös innan starten, 10 mil känns ju sjuuukt långt! Var ca 14-15 grader varmt, blåste dock lite kallt. Fryslort som är jag klädde jag på mig rejält med underställs tröja osv, men den tröjan åkte av efter första milen sen gick resten av cykelturen kanon bra! Hade sol sista milen, och då blev det varmt ;) Glad att det var mulet större delen av vägen. 

Så, hur känns det idag då? Knappt nått! Lite ont i baken, men det är nog det enda :) Kanske känns mer imorgon. Hur som, så är jag super nöjd över gårdagen! Kan även tänka mig att göra det igen ;) 

 Nu laddar vi om för att simma i Vansbro om ca 1 månad! Ska börja simma i sjön nu i veckan så jag får träna i lite kyla ;) Även dags att börja med löpträningen!

 Men nu ska jag göra sambon sällskap och sova! Imorgon är jag ledig igen, så då ska jag packa några till kartonger. Körde iväg ett lass idag, så nu är vi på gång med flytten ;) Underbara känsla att vara på g! 

God natt alla ♥

3 kommentarer:

Margareta sa...

Vi är jätteduktiga, nu är det bara att fortsätta när självförtroendet är på topp !!

Änglarna finns sa...

Grattis! Såå duktig du är!!!
Ha en fortsatt härlig dag!
Kram Annika

Anonym sa...

Klart du ska göra det igen, en härlig utmaning! :) Superbra väder hade vi den här gången oxå.
Jag cyklar för 5:e gången nästa år!

Lycka till med simningen!!

Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...