måndag 26 september 2011

Tjejklassikern

Är nu klar med tjejklassikern! :)


Ja igår var vi ner till Stockholm och Lidingö för att delta i den sista delen av tjejklassikern som var Lidingös tjejlopp, en mils löpning. Och ja, både jag & mamma kom i mål :) Bra tid fick vi dessutom, med tanke på att ingen av oss är speciellt vältränade eller bra på att springa. Min sluttid blev 1 timme och 16 minuter, 4 minuter segare än mamma. Slutade i vilket fall som helst 2/2 då vi "vunnit" 2 lopp var :) 

 Ja, idag känns träningsverken i benen kan jag lova! 


Alla 4 medaljerna :) 

Och en ny, tokskön huvtröja blev det också! 

 Om jag ska göra en till? Ja det är inget jag är avskräckt ifrån att göra i alla fall, men osäker på om det blir redan nästa år eller om jag väntar lite. 
Det har vart kul att genomföra den i alla fall :)

2 kommentarer:

Margareta sa...

Det har varit kul att genomföra tjejklassikern tillsammans, har haft ett mål att träna mot. Och vi har gjort det BRA !!!!

Joanna sa...

Hej jag heter Joanna är är 23 år.
När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)
Så besök gärna min blogg:)
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...