måndag 28 november 2011

Måndag

Ja då var det måndag igen! Ingen sambo hemma än, men nu är det nära tack och lov! Stormar och bilproblem..


Som ni ser på bilden har jag den fulaste adventsgranen ni kan hitta, men den ser ok ut med ljusslingan i. Nästa år ska jag med ut i skogen och leta! Och det kanske ska göras innan det är mörkt ute också.. Jaja, fint när det är mörkt i alla fall!


Bakom granen ser ni massa preseningar.. Dom döljer ett helt nytt hus! Japp det är sant :) dock inte vårat hus.. Vår gård drabbades av en brand för snart ett år sen (nyår), och även grannarnas hus blev total förstört, så det är deras byggsats som står där och väntar på montering! Det ska börjas med monteringen av huset idag, spännande värre :) dom får låna lite förvaringsplats på vår gård där det alltså inte finns någon lada längre eller än..


Idag ska kaninburen målas en sista gång så kaninerna kan flytta in imorgon kväll :) huset ska städas efter helgens tjejfest och lite mer julsaker ska tas fram!


Och jag ska försöka trotsa den kalla blåsten och ta mig ut med kameran och fota den första snön för vintern!


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 kommentarer:

Marie sa...

Skönt att sambon snart är hemma:)!
Det där med granar är inte det lättaste, men tur är iaf att det mörknar så tidigt så man slipper se den i dagsljus så länge;)
Ha det bra/kram♥

MARIA I KOS sa...

Jag har alltid fått tjata på min man om en utegran till första advent . Han har aldrig tyckt att det är viktigt . Själv kan jag inte hämta nån gran .
Men nu har jag löst problemet för två år sen . Jag köpte en fejkutegran där lamporna sitter fast så nu kan jag själv ställa ut den . Det är klart att det inte är samma känsla som en riktig men nu har jag en i alla fall .
Hoppas du har din sambo hemma snart .
Kram ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...