tisdag 1 november 2011

Pysselrum

Börjar mer och mer inse att jag behöver ett pysselrum! Och jag har ju planer på ett, men det ska finnas tid och pengar att få till det också. Jag har helt enkelt börjat plocka upp mina kartonger med pysselsaker för att jag ska iväg på scrapbooking imorgon, och rackarns vad saker det är! Jag får inte plats med det inne :S
I uthuset som finns kvar på gården, finns ett gammalt "sommar-kök" där jag håller till med målning ovs nu, och det skulle bli perfekt att få i ordning på det. Och jag tror inte att det krävs så mycket mer jobb med det mer än målning och dyl. Det ska vara isolerat i alla fall.. Så det är mest utseendemässigt det ska fixas (hoppas jag).. 

 Ja, det tåls att tänkas på ;) Planerna finns och då är sysselsättningen för vintern klar dessutom! Fast det skulle bli en lugnt vinter... Aja! 

Nu ska vi iväg och fylla på kyl, frys och skafferi! Sen hoppas jag att huvudvärken försvinner innan sista nattskiftet.

 


2 kommentarer:

Marie sa...

Sedan tre av flickorna flyttat hemifrån, så blev det ett rum över här hemma. Det heter numera "mitt rum" och där har jag alla möjliga (och omöjliga!) sorters saker för pyssel o dyl. Där står även min fåtölj där jag sitter och bloggar eller läser.
Det bästa är att jag behöver inte plocka undan, utan allt får stå kvar orört till nästa gång jag ska pyssla!

Hoppas huvudvärken går över, kanske du hinner vila en stund innan du ska iväg på jobbet?

Kram♥

mariaikos sa...

Ett pysselrum låter bra , du verkar ju greja på med allt möjligt.
Scrapbooking låter kul . Du kan väl visa lite alster som du gör sen .
Ha en fin kväll!
Kram ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...