onsdag 4 januari 2012

Renoveringsprojekt - pysselrum!

 Har fått förfrågan om vad det är jag renoverar för något. Och enklast är väl att visa med bilder. Här kommer ett gäng ifrån mobilen som jag tog igår när jag började på riktigt där ute i röran :) 


Så vackert med gröna väggar, blåa skåpluckor och gula lådor... 
Frysboxen får stå där den står tills alla saker är borta ifrån vårt andra hus. Då ska 2 nya och mer energisnåla frysskåp in där istället. Galet mycket mer plats jag får då!

Här har det troligtvis vart en vedspis en gång i tiden. Även en vanlig elspis har haft sin plats där. En ful och riktigt sliten matta ligger det på golvet, och under döljer sig ett fint trägolv! Blir troligtvis att måla det grått sen. Om det inte visar sig att det är i jättefint skick, då ska det bevaras :)

Min elektriker får vackert hjälpa till ;) All gammal el ska bytas ut mot ny. 

 Det är alltså ett gammalt kök jag håller på att fixa i ordning till mitt pysselrum! Jag tror att dom har kallat det för "sommar-kök" sen gammalt. Det, en tvättstuga (som vi också ska fixa i ordning) och en cykelbod finns i det uthus som vi har kvar på gården. Perfekt att fixa till detta kök där det redan finns lite skåp och bänkyta, kommer bli superbra som pysselrum. Och jag får ett ställa att smita ut till, där allt får plats och där jag inte behöver plocka undan allt efter mig :) 

Men det blir som jag tidigare skrivit inte en jätte avancerad renovering. Nu blir det målning och ny el. Fönster och dess karmar ska jag fixa till i sommar när det är varmt och skönt ute.
 En kökssoffa och ett furu bord ska jag också måla och ställa dit. 

Det blir nog bra när det blir klart! 

 Lutar åt att det blir grått golv och ljusgråa väggar. Undrar lite över hur jag ska göra med skåpluckorna, om dom ska få sig nån annan färg eller så.. Jaja, jag hinner nog ändra mig ett par gånger till :) 

 Nu ska jag sova! Och försöka att inte planera renoveringen allt för mycket utan verkligen sova :) 

 God natt alla! ♥

1 kommentar:

Marie sa...

Shit vad fint det kommer att bli, låter som en dröm det där med trägolv:)
Känner igen det där när man ska sova, då far tankarna hejvilt mellan olika saker man vill göra!
Sov så gott/kram♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...