måndag 16 april 2012

Uppochnedvänd gård!


Nej här anser vi inte att vi har nog med jobb det kommande halvåret.. Nu är det ännu mer undanröjt och tillstökat på gården :) Som måste snyggas till!

Den stora stenen har äntligen kommit på plats, antingen blir det en en rabatt runt om ( i framtiden ) eller så blir det bara blomlådor osv ovanpå typ. 

Och historien bakom stenen skulle vara intressant att veta.. Vi fann den nämligen när vi röjde upp ifrån ladan förra sommaren! Nedgrävd i ett av ladans hörn, har denna agerat grundsten.. Och hur tusan har dom lyckas få dit den så perfekt?!? Den är ju trekantig, och passade perfekt där den låg! Ja nog kunde dom fixa det mesta utan större hjälpmedel förr i tiden :) 
Men nu får den bara vara prydnad!

Rabatten som är mot huset är för det första ett enda kaos, mest gräs och mossa.. Och jag har inte en susning om vad som växer där, så den ska bort! När vi ändå hade traktorhjälp här idag så drog vi bort balken som legat där, så nu ska bara resten bort och jämnas till. 
Tulpaner och scilla växer i alla fall där, men dom är ju lätta att flytta. Resten skulle jag behövt lite hjälp med att reda ut vad det är för något.. Jaja, eller så slänger jag det bara :) 

Staketet och grindstolparna åkte också med i farten! Det blir nytt sen när ladan väl är på plats. 
Puuh, ja jag vet ju vad vi ska göra det närmaste halvåret :) 

 

1 kommentar:

Marie sa...

Man kan ju lugnt säga att ni har fullt upp, men å andra sidan är det väl ganska roligt att hålla på utomhus?
Hoppas du får en fin kväll!
Kram♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...