fredag 25 februari 2011

Gulaschsoppa

 Värmde på en burk med gulaschsoppa till lunch idag! Varmt och bra för min hals som börjat göra ont idag. Typiskt när det är tjejvasan imorgon! Men men, jag hoppas att det går över. Jag sitter framför datorn och äter, samtidigt som sambon tränar, perfekt ;) Han kom hem tidigt idag, skönt att hinna ses lite innan jag åker till jobbet i alla fall. Han hade bara personal möte i morse, sen var det tydligen inget mer som skulle göras. Men om en timme är jag på väg till jobbet, så tråkigt med eftermiddagsskift, så sen ses vi inte förens det är dags att sova.

 Tror jag har gjort klart allt inför imorgon. Kläderna är framme, skidorna samt pjäxorna också. Ska svänga förbi Ica eller Statiol på vägen till jobbet och köpa lite gottans att ha med mig under åkningen :) En chokladkaka brukar kunna slinka ner, oops! Brukar vara bra att ha lite extra energi till hands efter spåret! Sen blir det så klart en hel del blåbärssoppa dessutom! Laddade även ipod med massa bra musik, över 4½ timmes bra blandning! Men målet är under 3 timmar, vilket jag visserligen tvivlar på. Men mål ska man ha :)

 Nej nu börjar det bli dags att göra lite vettigt sista stunden hemma. Sista tvätten ska hängas och kaninerna ska få mat :)

Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

3 kommentarer:

Marthina sa...

Vilken inspirationskälla du är! Hejja tjejen, tänker på dig imorgon!

Amanda sa...

Tack Marthina! <3

Anna sa...

Hej Amanda =).
Va skoj att du hittat till mig=) VÄLKOMMEN!!!
Ja vi ska sätta riktig fart med väggen nu i morgon..,så vi får se hur det slutar med fönstrena ;)
Å du LYCKA TILL i morgon...,Vilken tjej!!!

// ANNA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...