tisdag 12 april 2011

Härliga fynd

 Äntligen en lugn stund i soffan med datorn i knät, då har jag tid att uppdatera :) Sambon "lagade" mat idag när jag inte är helt pigg, det resulterade i pizza... Gott var det i alla fall!

 Vann en auktion på tradera för nån vecka sen och idag hämtade jag ut paketet med jeans kavajen. Och gissa vad, jo den satt perfekt! Blir kanon att ha den i sommar. Var lite skeptisk till om den skulle passa eller ej (inget passar på min kropp längre) men den passade riktigt bra! Så för ynka 9:- plus frakt så tycker jag verkligen att jag gjort ett riktigt fynd! Eller va säger ni? Var en shabby chic kavaj, men dessvärre så hade spetskragen försvunnit. Men den är riktigt fin ändå :)

 Är även i behov utav en vårjacka då alla mina krympt under vintern?! Beställde en ifrån H&M men den var på tok för trång i armarna så den får vackert åka tillbaka. Tänkte att jag skulle ge Hedemora en chans idag efter jobbet, och se där vad jag fann på Duvan! En super fin jacka, dessutom nedsatt 100:- så den blev riktigt billig! Lite ljusare nu till våren.
 Jag fann även en massa annat som jag blev sugen att testa, men det orkade jag verkligen inte idag. Så hade jag tänkt spara in lite på det där klädkontot för att spara ännu mer varje månad, men jag kanske smiter in en annan dag och ser om jag finner några härliga vårkläder!

 Köpte mig även en ny och fin sjal till mina nya jackor. Vårfint ska det vara nu :)

Känns som att denna kommer att användas flitigt!

 Börjar bli skapligt less på dessa virusförkylningar som aldrig ger sig! Dom tar bara över efter varandra hela tiden. Hinner vara frisk 2-3 dagar, sen är det dags igen. Trodde att jag bara kunde skylla på allergin nu, men tydligen inte. Ringde vårdcentralen idag, men det är bara att vänta ut den och försöka stå ut med receptfri medicin. Ja, vad ska jag annars göra? Så tråkigt när vädret är underbart ute och energin börjar återkomma, vill bara ut och röra på mig. Men inget ansträngande skulle jag roa mig med nu, ingen hård träning alls. Var ute och gick en bra stund igår, och det var galet skönt. Idag blev det en lugn cykeltur.. Imorgon blir det en lugn förmiddag innan det är dags att jobba, ska nog roa mig med lite pyssel inne då! För det måste man väl bli pigg utav?! Fick hem ett paket ifrån panduro igår dessutom! Jag hoppas verkligen att det släpper snart så jag får komma igång med träning.

 Hur mår ni då? Hoppas ni har haft lika bra väder som vi har haft i flera dagar nu :)

 Nu blir det en kopp te och slöa ännu mer ;)

1 kommentar:

Vita Björkebo-Mamma med stort och smått sa...

He...Tack för kommentaren =).....
Å vilka snygga jackor..å vilket tradera fynd..9 spänn plus porto...=)..Jätte bra!!!

har aldrig vågat bjuda där....

ha en fortsatt skön onsdag =)..
Kram ANNA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...