tisdag 5 juli 2011

Semester! :)


Äntligen är semestern här! Slutade jobbet kl 14 i söndags och har nu 4 veckors semester, underbart! Älsklingen jobbar tills på fredag, sen har han semester i 3 veckor med mig. ♥ 

 Nå, vad händer här då? Jo, jag plockar, spacklar, slipar, tvättar (både kläder och väggar/tak), målar och NJUTER! Det känns helt fantastiskt att äntligen vara på plats i huset och få börja stöka runt och fixa. Igår var mamma här och hjälpte mig måla taket i köket/hallen, och rackarns vad bra det blev! Ska fylla i på lite små ställen idag, sen är det klart! Har även målat skafferiet, så det ser lite trevligare ut. Ska i med hyllpapper på alla hyllplanen där i dag, sen är skafferiet klart att användas. Längtar galet mycket efter lagad mat nu ska ni veta! Usch för snabb mat..Ja här ser ni några bilder ifrån köket/hallen. Och nog har jag jobba allt! Allt furu ska bort, så är det bara! Tur jag har semester, vilja och ork, för det är lite väääl mycket som ska fixas. Men huvudsaken köket/hallen blir klart, sen tar vi resten när vi känner för det. Sovrummet är nästa prio. Just nu sover vi på madrasserna på golvet i vardagsrummet, det funkar det också. 
 Vi har även köpt oss lite nya bättre-begagnade vitvaror. Fanns ingen diskmaskin när vi flyttade in, men det var bara att ta ut ett skåp så var det förberett för det, och lika så dömde vi ut kylskåpet av flera anledningar så det införskaffade vi oss också :) Så skönt med diskmaskin! Snabbprogrammet är min bästa vän nu (eller sambons eftersom diskningen är hans jobb;). Allt som ligger nedpackat i tidningspapper måste diskas innan det ska upp i skåpen, då är snabbprogrammet bra ;) 

 Nu ska jag byta om till lortkläder och göra ett ryck med målningen! Sen ska jag plocka jordgubbar och storhandla :) Ikväll ska vi till Säterdalen och kika på fin bilar med mor & far, måste komma bort ifrån hemmet lite.. Annars jobbar vi ihjäl oss! 

 Nu har jag hittat mitt mobila internet också, så nu kommer det nog några uppdateringar till ;)

 ♥

1 kommentar:

Änglarna finns sa...

Härligt med semester! El sem och sem..du har ju att göra...så några större fritidsproblem..förstår jag att du inte har!
Kommer att bli jättefint...!!! Förstår att det är skönt att äntligen ha kommit på plats!
Önskar dej en fortsatt härlig dag!
Kram Annika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...