lördag 14 januari 2012

En hel dag.

Blev en hel dag ute hos mina föräldrar med att slänga en massa saker. Det som skulle göras var att se över om jag ville ha kvar nått av allt som låg instuvat i en stor garderob eller ej... Resultatet blev en liten kasse som följde med hem, och en liten kartong som blev kvar där, resten åkte rakt ner i sopsäcken! 
 Jag var visst inte bara flitig i skolan som liten, utan jag var väldigt flitigt med att släpa med minsta lilla skolbok hem och spara.. Puuh! Allt i soporna. Saker från slöjden och en del leksaker blev kvar, men resten tyckte jag inte va värt att spara. Jag kommer ändå aldrig att sätta mig ner och titta igenom allt. 

 Så nu är det mina syskon som ska dit och rensa sina saker också ;) Och ja, jag har väl en hel del pysselsaker där att hämta OM jag vill ha.. Men då måste pysselrummet vara klart först ;)

 Min dator har (förra helgen) gått igenom en rejäl spabehandling... Så jag har inte orkar fixa alla program än, och heller inga bilder mer ifrån mobilen, så ni får stå ut ett tag till, tills jag orkar ta tag i det! Men jag lovar att det kommer bilder snaaaart! Eller ja, jag ska få in minneskortet i systemkameran också.. Det kan ta tid :) 

 Vad gäller pysselrummet så har jag planer på att vara där och måla större delen av dagen imorgon! Igår målades första lagret med takfärg, så minst ett lager till ska målas, och sen är det bara att börja med resten..

 Nu ska jag nog slänga mig i soffan och somna där. Sambon är ute och kör bil på en sjö eller på några andra isiga vägar. Bäst att hålla sig hemma då! 

Hoppas ni haft en fin lördag ♥

2 kommentarer:

Marie sa...

Det roliga börjar nu då, att måla och se hur arbetet går framåt. Under- och förarbete är ju SÅ tråkigt, man borde kunna hoppa över det och gå på det som är kul istället!
Kör hårt idag:)
Kram♥

Therese sa...

Du donar på du :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...